ZwangerFit®

ZwangerFit bestaat uit training en coaching. De training bestaat uit actieve lessen met oefeningen om je conditie en kracht te trainen en heerlijk te ontspannen. Daarnaast wordt in het coachings gedeelte veel informatie gegeven over de volgende onderwerpen:

Hoe blijf (of word) ik fit tijdens mijn zwangerschap?

Hoe kan ik rug/bekkenklachten voorkomen (of er vanaf komen)?

Hoe moet ik bukken/tillen/omdraaien in bed etc.

Hoe kan ik contact maken met mijn baby?

Wat gebeurt er tijdens een bevalling? 

En alle andere vragen die je hebt rondom je zwangerschap. 

Er wordt veel aandacht besteed aan de bekkenbodemspieren. Het is belangrijk om controle te hebben over je bekkenbodem tijdens je zwangerschap en erna. Je moet je bekkenbodem kunnen aanspannen maar ook kunnen ontspannen om klachten als urineverlies te kunnen voorkomen en om je bevalling voorspoedig te laten verlopen.

Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan de uitleg over wat er gebeurt met je lichaam als je zwanger bent. Er zal worden uitgelegd hoe je rug- en bekkenklachten tijdens je zwangerschap kunt voorkomen of verhelpen. Ook wordt uitleg gegeven over de bevalling. Wat kan je verwachten? Wat gebeurt er in je lichaam tijdens een bevalling? Hoe kun je het beste de weeën opvangen? Welke houding is het meest geschikt om weeën op te vangen? Welke ademhalingstechnieken kun je gebruiken om je bevalling goed te laten verlopen? En nog veel meer.

Bij Fysioline wordt er coaching aangeboden in kleine groepjes of één op één. Alle informatie en vragen rondom de zwangerschap en bevalling komen aan bod. Ook oefeningen op een matje of op een bal komen langs. Er kan desgewenst ook een partnerles gegeven worden.
Heeft u behoefte aan meer informatie en zou u graag onze therapeut persoonlijk spreken? Neem dan contact op om een afspraak in te plannen.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag 09:00 – 20:00

Dinsdag 08:00 – 20:00

Woensdag 08:00 – 20:00

Donderdag 08:00 – 20:00

Vrijdag 09:00 – 17:00

Contactgegevens:

Fysioline Fysiotherapie

Westerstraat 148

1015 MP Amsterdam

Tel: 020 – 471 3456

Email: info@fysioline-fysiotherapie.nl